Agenda

 

Vrijdag 30 juni: uitslag Lijsttrekkersverkiezing

Om 16:30 wordt de uitslag bekend gemaakt! Iedereen is welkom om er bij te zijn. Locatie: Museum ’t Kromhout, Kruithuisstraat 25.

– Voorbije evenementen- 

Dinsdag 28 juni: sluiting van de stembussen

Digitaal stemmen kan dinsdag 28 juni op het laatst. Let op: als je op papier stemt, moet het stembiljet op dinsdag 28 juni binnen zijn en dus uiterlijk op maandag 27 juni zijn verstuurt!

Zondag 25 juni: slotbijeenkomst lijsttrekkersverkiezing

Om 14:30 is bij het Roeicentrum Berlagebrug de laatste activiteit voor de lijsttrekkersverkiezing! Er zijn speeches van oud-Kamerlid Achmed Marcouch, gedeputeerde Adnan Tekin en scheidend JS Amsterdam-voorzitter Caesar Bast. De kandidaten gaan in gesprek met leden over de belangrijkste issues van deze campagne. Aanmelden gaat via: https://www.pvdapp.nl/groepen/13/zomerfestival-2017. Nog geen account voor de PvdApp? Stuur dan een mail aan secretaris@pvdapp.nl.

Locatie: Roeicentrum Berlagebrug, Weesperzijde 1094

Tijd: 14:30

 

Maandag 19 juni: stembussen open!

De stembussen gaan open! Alle leden van wie een mailadres bekend is, ontvangen het stembiljet per mail. Mensen zonder mailadres in het ledenbestand krijgen het stembiljet per post.

Maandag 19 juni: Kandidaat-lijsttrekkersdebat!

Jeroen gaat in debat met de andere kandidaat-lijsttrekkers! Er zijn twee rondes, bestaande uit een interview, vragen uit de zaal en 1-op-1 debat. Er mogen maar 100 mensen komen en het is populair, dus meld je snel aan! Aanmelding sluit op aanstaande maandag 12 juni.

Zaterdagmiddag 17 juni: Lijsttrekkersverkiezing

In Noord gaan de lijsttrekkerskandidaten eerst de buurt in om in gesprek te gaan met bewoners. Daarna komen ze samen om te vertellen wat ze gehoord hebben, hun plannen toe te lichten en in discussie te gaan.

Dinsdagavond 13 juni: Lijsttrekkersbijeenkomst in West!

Nadat de lijsttrekkerskandidaten gezamenlijk de avond openen om 20.00 uur, verdelen ze zich over verschillende ruimtes en vullen zelf een programma in. Na een halfuur verplaatsen de bezoekers zich naar een volgende kandidaat. Volop gelegenheid voor verdieping en persoonlijk contact met Jeroen dus!

Vrijdag 9 juni: Lijsttrekkersbijeenkomst in Nieuw-West!

In Nieuw-West gaan de kandidaten met elkaar en aanwezigen in gesprek. De avond zal gericht zijn op de jongeren en wordt georganiseerd met #kiesvoordetoekomst, een vernieuwingsbeweging binnen de PvdA die de partijorganisatie en het gedachtegoed wil moderniseren, en de Jonge Socialisten in de PvdA Amsterdam. Het zal een interactieve bijeenkomst zijn. Jongeren zijn bij deze bijeenkomst extra welkom.

Locatie: Calvijn College Amsterdam, Pieter Calandlaan 3

Bekijk hier het Facebook-event

Woensdag 31 mei: Lenteborrel in Zuidoost

Kom vanaf 18.30 langs bij onze zwoele lenteborrel in Zuidoost! Meld je aan via teamjeroenvanberkel@gmail.com

Woensdag 23 mei: De zinderende Uefa-Europa-League-Finale-Borrel.

De kroeg is geregeld, het scherm hangt, de voorbeschouwing is Radicaal Anders. Ajax maakt de avond af. Cafe Proust (Noordermarkt 4) om 19.15 uur. We zien je daar! Aanmelden mag natuurlijk ook via teamjeroenvanberkel@gmail.com

Zaterdag 13 mei: Eurovision sing a long

Onze eigen Eurovision sing a long borrel & barbecue in Amsterdam Noord, vanaf 17.00! Kom gezellig langs, en zing in de beroemde karaokeversterker waarmee Jeroen ook zijn eerste speech gaf! Meld je ook hiervoor wel even aan via teamjeroenvanberkel@gmail.com

Zondag 7 mei: Borrel & Soep

Jeroen’s borrel en soep meeting in Amsterdam West, met eigen gemaakte soep. Mis het dus niet! Kom langs op de Wittenkade 47 en stap op de woonboot van onze gastheer Ruben Boerkamp!  Meld je wel even aan via teamjeroenvanberkel@gmail.com.

Zaterdag 6 mei: Nieuw-West

Op pad in Nieuw-West! Zaterdag zijn we te vinden in Nieuw-West. Tijd en locatie zetten we snel op deze site. Ben je er nu al zeker van dat je mee wilt? Meld je dan nu aan via teamjeroenvanberkel@gmail.com

Maandag 1 Mei: Rozen in West en Zuid

Rozen langsbrengen bij 30 PvdA’ers in West (16.00) en Zuid (18.00)